Belangrijke informatie 2022

Dit jaar is het hier en daar anders dan vorige jaren, dus bekijk de onderstaande kaart goed voor de nieuwe locaties.

Een paar aandachtspuntjes:

 • Nieuwe locatie horeca
  Omdat het start- en finishgebied is verplaatst, werken we met een andere horeca-locatie dan voor de Corona-periode. Zie het kaartje hieronder voor de locaties.

 • St. Ayles Skiffs, GIGs en Drakenboten
  Deze kunnen te water worden laten op de publieke trailerhelling ter hoogte van de Nijverheidslaan 11. De helling is geschikt voor één sloep tegelijk, maar verder goed toegankelijk.
  Het is ca. 500 meter lopen van de trailerhelling naar het startgebied en feesttent. 
  Op de Nijverheidslaan kan gratis geparkeerd worden, op eigen gelegenheid langs de weg. Als er geen parkeergelegenheid te vinden is, breng de auto + trailer dan naar de Hogeweyselaan waar de andere trailers ook staan en parkeer op aanwijzing van de verkeersregelaars.

 • Betaald parkeren
  Weesp is sinds 23 maart 2022 onderdeel van Amsterdam en dat betekent onder andere dat het betaald parkeren gebied fors is uitgebreid. Ook op de P+R parkeerplaats naast het NS station moet nu betaald worden voor het parkeren, ook ’s nachts. Meer info over de tarieven en regels is te vinden op de site van de gemeente.
  De door ons aangewezen parkeergebieden op de Hogeweyselaan en Nijverheidslaan zijn nog gratis.
 • Douchen
  Er kan gedoucht worden bij de passantendouches aan tussen Smal Weesp en de Aquamarin (zie het kaartje hieronder).
  Ook kan er gedoucht worden bij de WSV De Vecht; Daarvoor even melden bij de balie en de boel netjes achterlaten. NB: Een consumptie is hier verplicht.
© 2008 - 2022 Stichting Vechten op de Vecht. Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid