Bloed, zweet en tranen gegarandeerd!

Maar liefst 278 roeiers hebben zich alweer ingeschreven voor de 4e editie van Vechten op de Vecht, dé opening van het Nederlandse sloeproeiseizoen welke op zaterdag 31 maart zal plaatsvinden. Een mooie tussenstand als je je bedenkt dat we nog een goede 3 weken te gaan hebben voordat er weer fanatiek geroeid zal worden op de Vecht.

De inschrijvingen kenmerken zich dit jaar vooral door de aanmelding van heel veel heren teams. Dit is niet geheel onverwacht wanneer je je bedenkt dat Vechten op de Vecht dit jaar is genomineerd voor de hoofdklasse bij de Heren. Daarnaast gaat de 11,5 km lange race ook meetellen in de 1e, 2e en 3e klasse bij zowel de dames als heren teams.

Enkele van de deelnemende teams, zoals Boomsluiter uit Amsterdam, hoeven alleen het IJsselmeer over te steken om mee te kunnen doen. De Brandaris uit West-Terschelling zal iets meer moeite moeten ondernemen om boot en benaming richting Weesp te krijgen.

Ook de Nederlands kampioen 2011 de Grutte Bear is dit jaar van de partij. Het belooft een ongekend spannende strijd te worden, bloed zweet en tranen gegarandeerd!!!

© 2008 - 2024 Stichting Vechten op de Vecht. Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid