Dag tegen vorst en paus

Beste roeiers,

Het is februari, we nemen afscheid van vorst en paus, vieren uitbundig carnaval, glibberen en glijden over straat hopend niet te vallen over een ijsplaat.

Het lijkt nog zo ver weg… Maar vergis je niet want over slechts 10 weken (bedenk wel, dat is dus 10 keer trainen) opent het Nederlandse sloeproeiseizoen alweer met de 5e editie van Vechten op de Vecht. Genoeg tijd om ervoor te zorgen dat je samen met je team topfit aan de start verschijnt.

Het is zeker de moeite waard er dit jaar op zaterdag 6 april bij te zijn. Behalve dat Vechten op de Vecht haar eerste lustrum viert, zijn ook de FSN nominaties in overvloed aanwezig. Zowel voor de Heren als Dames zijn we genomineerd voor de hoofdklasse, 1e, 2e en 3e klasse.

Als klap op de vuurpijl belooft deze 5e editie ook nog een zeer spannende afsluiting te krijgen. Het uitvallen van een van de sleepboten veroorzaakte wel heel letterlijk een lange nasleep bij het bepalen van de sleepwaardes. De sleepwaardes zullen op 6 april 2013 bepaald zijn en de uitslag van in het bijzonder de dames klassen bekend.
Vechten op de Vecht 2013 zal het podium zijn van de bekendmaking van deze uitslag en de definitieve prijsuitreiking over 2012 voor de Dames competie verzorgen.

Hoog tijd om je te inschrijven dus. Kijk hier wie je al voor gingen met inschrijven.

Tot snel op de Vecht!

Groeten Vechten op de Vecht

© 2008 - 2024 Stichting Vechten op de Vecht. Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid