Komt er een team hun startnummer inleveren…

Stel je voor: Je bent een beginnend team. Je roeit in een sloep die in de hoofdklasse is ingedeeld, dus je hebt geen verwachtingen. Na de eerste wedstrijd in een jaar tijd trek je de behoorlijk zware sloep over de finishlijn en heb je met z’n allen wel een pilsje verdiend. Dus je neemt ’t er gezellig van; Het zit er op, je hebt je best gedaan en het was een leuke race.

Dan moet je naar huis, maar het startnummer en hesje moeten nog ingeleverd worden. Waar is dat rare gele bootje van de organisatie nou weer gebleven? Vooruit, biertjes in de hand en met z’n allen dan maar aan de wal op zoek naar mensen van de organisatie. Die hebben hun boeltje al zo’n beetje ingepakt, maar je kan je startnummer wel overhandigen hoor. Trouwens, hadden jullie niet door dat jullie een prijs hebben gewonnen? Nee?! Nou, jullie zijn de winnaars in de Heren Hoofdklasse op vermogen. Inclusief een medaille en een knots van een paashaas. En ook maar even op de foto dan?

De acht kersverse roeiers uit Joure en hun stuurman waren heel erg verrast door hun overwinning. Dat er nog vele mogen volgen, jongens!

© 2008 - 2024 Stichting Vechten op de Vecht. Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid