Morgen is het zo ver. Alles up-to-date?

Morgen gaan we weer van start, met de 16e editie alweer!

Nog even een paar aandachtspuntjes:

  • De kraanlijst en startlijsten staan nu online. Check meteen even hoe laat je waar moet zijn.
    Graag een half uur voor de start van de race aanwezig zijn in de sloep in de Kom van Weesp en zo veel mogelijk op startvolgorde gaan liggen, dus de hogere nummers achterin de Kom, aan de kant van de Zwaantjesbrug.
  • Als je nog niet hebt gekeken op onze pagina Belangrijke informatie, doe dat dan ook meteen even. Er zijn best wel wat dingen anders dit jaar dan vorig jaar. Deze staan op deze pagina opgesomd.
  • Weesp is zoals jullie weten inmiddels deel van Amsterdam, en daarom is de aanpassing van de maximumsnelheid van 50 naar 30 km/u ook in Weesp van kracht. Kom je met de auto, denk dan aan je snelheid en let goed op de borden! Het kan best wat onwennig voelen, hebben wij gemerkt.
    Meer informatie + een kaartje van de 30 km/u-gebieden vind je hier.
  • Voor de start controleren wij of de sloepen voldoen aan de veiligheidsvoorschriften van de FSN. Zorg dus dat je alles aan boord en op orde hebt. Niet op orde is niet starten!
  • Het weer zou fantastisch moeten worden, met een middagtemperatuur van maar liefst 26°C, maar neem wel gewoon je jas mee, want het zal best hard waaien en ook dan kan het snel koud zijn!

Wij hebben er heel veel zin in en jullie vast ook, dus: Nog maar één nachtje slapen!

© 2008 - 2024 Stichting Vechten op de Vecht. Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid