Update – deelname en kosten

Deelname
We kunnen in deze versie van de race maximaal 50 sloepen toelaten terwijl we in April meer dan 164 inschrijvingen hadden. We moeten helaas een groot aantal sloepen teleurstellen. Dat vinden we echt heel jammer, maar we zitten met z’n allen aan de richtlijnen vast.
Aan de andere kant zijn we wel heel blij dat we ons evenement in aangepaste vorm toch op 26 September kunnen laten door gaan.

Om verwarring te voorkomen, alleen de sloepen (en teams) die zich ingeschreven (en zich her-bevestigd) hebben voor de wedstrijd van 26 September kunnen aan de race deelnemen. Deze deelnemende sloepen staan op onze de website als deelnemers aangegeven en hebben daar een bevestiging per e-mail van ontvangen.
De rest van de
origineel ingeschreven teams zijn uitgeschreven.

Kosten
Hoe gaat dit met de financiën van de inschrijvingen van race van April die nu niet kunnen deelnemen.
De sloepen die zich voor de race van April hebben ingeschreven en die niet deelnemen aan de race van 26 September krijgen hun inschrijfgeld teruggestort op de rekening van waaraf het betaald is.

Hoe gaat dit met de financiën van de deelnemers van race van 26 September.
De sloepen die deelnemen aan de race van 26 September, betalen de helft van de kosten van de reguliere race. Dit komt neer op € 6,25 per roeier, met een minimum van € 37,50 en een maximum van € 75 per sloep. Wanneer een sloep aan de 26 September race deelneemt en het originele bedrag al betaald heeft, dan wordt dit verschil ook terug gestort naar de rekening van waaraf het betaald is.

We zullen deze financiën in een keer afhandelen. Dat doen medio Oktober en nadat de race heeft plaatsgevonden.

We vertrouwen erop dat we met deze regeling het voor iedereen netjes en passend te kunnen afhandelen. Wanneer hier vragen over zijn stuur ons aub een email op het bekende email adres.

© 2008 - 2024 Stichting Vechten op de Vecht. Alle rechten voorbehouden · Privacybeleid